Worldwide shipping available.

Lipstick

Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick is lipkleur en verzorging in één. De lippenstift is gemaakt van slechts 19 ingrediënten en bevat voor 76% natuurlijke extracten. De lipstick is verrijkt met omega-rijke, koudgeperste vruchtenolie van duindoorn en antioxidantrijk Marokkaans granaatappelextract dat de lippen hydrateert, voedt en te verzacht. Verrijkt met olijfolie-extract.

Minerale pigmenten zorgen meteen voor een rijke kleur.

Deze crèmige lipstick bevat een minimum aan ingrediënten voor een maximaal resultaat; Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick verbetert aantoonbaar lijntjes en droogte in slechts één week, zelfs nadat je hem verwijderd hebt. Hij biedt 2x meer vocht* en zorgt voor een dubbel zo rijke kleur**. Elke tint is geïnspireerd op de helende krachten van natuurlijke mineralen, kristallen en edelstenen en werd verrijkt met de essentie van natuurlijke cactusvruchten en açaí.

* Gebaseerd op een klinische consumentenstudie van een week met 32 vrouwen. ** Gebaseerd op een instrumentaal onderzoek vs. vergelijkbare lipsticks zonder olijfolie.

Volg ons op instagram!

Zodat je altijd up-to-date bent van al onze nieuwe updates en producten.
Follow us

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.