Worldwide shipping available.

Alle antwoorden op een rijtje

Veelgestelde Vragen

Algemeen

Into Your Mailbox is een online en social media webshop die loopt via social media-accounts van onze maandelijks gekozen IYM influencer die voor jou de coolste producten en merken onder de aandacht zal brengen. Onze maandelijkse gift boxen zijn samengesteld en gestyled door ons gekozen influencer, wat betekent dat de maandelijkse IYM-giftboxen elke maand relevant zal zijn voor jouw als consument. Een geschenkdoos voor Kerstmis? Of hoe overleef je een dry januari? Alle must-haves door jouw favoriete influencer uitgekozen, All Into Your Mailbox! 

Dat is per elke IYM drop anders. Het ligt aan de waarde van de producten die in de Into Your Mailbox komen te zitten. But don’t worry; wij zullen voor jouw de mooiste box samenstellen met mooiste en coolste items met een premium waarde, voor een leuke prijs. We got you!

Inhoud IYM

Wanneer we jouw IYM box samenstellen letten we hier dan ook goed op! Als je hier graag meer over wilt weten, stuur een berichtje naar; info@intoyourmailbox.com

Wij garanderen niet dat er geen producten in je IYM box zitten waar jij mogelijk allergisch voor bent. Wel voldoen zij aan alle Europese en Nederlandse regels. Omdat we allergieën erg serieus nemen en omdat we je geen beloftes willen doen die we niet kunnen nakomen, kunnen we geen speciale allergievriendelijke IYM boxen aanbieden. Als je eerder allergieën hebt gehad voor bepaalde producten of ingrediënten, kun je de ingrediënten controleren op de ingrediëntenlijst van de producten op onze website. Als je echt hele specifieke vragen hebt, raden we je aan contact op te nemen met je huisarts.

Betaling

We accepteren iDeal, Mastercard en Visa.

Into Your Mailbox heeft als voorwaarde dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je IYM de box mag terugsturen. Mits de producten ongebruikt zijn. Geef even bij ons aan dat je de box terug wilt sturen, en maak foto’s van de klacht dan helpen wij jou uiteraard verder. Voor meer info hierover lees onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met onze klantenservice via helpdesk@intoyourmailbox.com.

Bezorging

Je goedgevulde IYM-box ontvang jij binnen vier werkdagen.

Al onze bestellingen worden verzonden met PostNL.
Verzendkosten in Nederland zijn €6,95 en internationaal €13,00.

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, is binnen 2-3 werkdagen in huis.
(Mits voorradig)

PostNL Logo PNG Transparent & SVG Vector - Freebie Supply

Technische problemen

We are sorry! Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op “Wachtwoord vergeten?” en we sturen je een mailtje om een nieuw wachtwoord aan te maken. Het kan ook zijn dat er een typfoutje staat in je e-mailadres, of misschien zit er een error in het systeem. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk op. Stuur een e-mail naar helpdesk@intoyourmailbox.com met je volledige naam, e-mail en je telefoonnummer, dan regelen wij het voor je.

Into Your Mailbox verzendt kosteloos de IYM-boxen in Nederland.  Uiteraard verzenden wij ook naar het buitenland. Deze verzendkosten worden in rekening gebracht aan de consument. Heb je extra vragen? Wij helpen graag. Bellen mag natuurlijk ook. Van maandag t/m vrijdag tussen 14:00 en 17:00.”

Nog meer vragen opmerkingen tips ?

We love to get in contact with you! Bel of mail ons naar info@intoyourmailbox.com of slide in our DM @intoyourmailbox en we helpen je verder!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.