Worldwide shipping available.

One of our boxes in the past

COLLABORATED IN FEBRUARI '21 WITH PAULINE WINGELAAR

What was in the box?

De Repeat Rosemary & Lavender 500 ml natuurlijke handgel wordt in Nederland geproduceerd en beschikt naast de natuurlijke ingrediënten over 70% alcohol. Gegarandeerd schone handen dus!
De DÉCAAR Face Massager is een praktische tool voor het uitvoeren van een professionele massage, maar dan vanuit het gemak van je eigen huis. De diamantvormige rollers en de specifieke hoek van 70°, zorgen voor een zachte maar effectieve massage.
Een echt unieke lipstick, om duizend redenen, wat tot uiting komt via de buitengewone prestaties. In eerste instantie door een intense kleurafgifte vanaf de eerste laag. Deze laag, dun, flexibel en toch vol, romig en helder, draagt aangenaam licht, verzacht de lippen en definieert deze perfect. De formule houdt de lipstick vast op de lippen en zorgt dat deze niet uitloopt.
OPI omarmt de kracht van kleur! Met kleur kun je een echte statement maken en nagellak is dé ultieme accessoire bij elke mood en elke outfit. Another Ramen-tic Evening is de perfecte keuze voor een romantische date night. Of voeg een vleugje edgy kleur toe met Arigato from Tokyo.
Met de AMC Eyeliner Gel van INGLOT creëer je ontzettend snel de perfecte, strakke eyeliner. Deze eyeliner heeft een prachtige matte finish. Het duurt ongeveer 60 seconden tot de eyeliner volledig opdroogt en is daarmee gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft niet bang te zijn voor vlekken of vegen. De eyeliner is namelijk waterproof en langhoudend. Na slechts één keer aanbrengen, heb je de ideale dekking dankzij de hoge pigmentatie en intense kleur.
Maak kennis met de elite op het gebied van een stralend gelaat met The Diamond Mask™, een luxueuze decadente treatment die je huid in no time transformeert. STARSKIN®’s exclusieve bio-cellulose sheet masker is gemaakt van natuurlijk gefermenteerd cocosnootsap en verrijkt met een voedend, romig serum met kostbare edelsteenextracten en zeldzame botanische ingrediënten.
Al meer dan 25 jaar is Imitch dé bijoux sieraden en accessoires boutique in het centrum van het Gooische Laren. Met grote passie en jarenlange ervaring zijn zij continue op zoek naar de nieuwste trends wereldwijd. Daarom vindt u bij Imitch zowel de bekende (exclusieve) merken als de originele stuks die uw outfit uniek maken.
De Grow Oil doet precies wat de naam doet vermoeden, het zorgt ervoor dat de wimper en wenkbrauw haartjes groeien terwijl ze ook worden verstrekt, hersteld en geconditioneerd en het allermooiste; je ziet het resultaat al na 6-8 weken. De wonderolie zit bomvol met natuurlijke top ingrediënten als:
Een serum met een verstrakkend effect en maakt de huid steviger en meer glad. Dankzij de lymfedrainage wordt een opeenhoping van toxines rond de ogen en spieren verwijderd, dit geeft een kalmerend effect aan de huid. Het helpt goed tegen opgezwollen ogen en vermindert donkere cirkels onder de ogen. Extreem effectief, de resultaten beginnen al 2 minuten na het aanbrengen van de gel zichtbaar te worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.