Worldwide shipping available.

De nieuwe wereld van vitamine gummies! Het verhaal van Yummygums begint in 2016: oprichters Michel en Luuk volgden een intensief sportprogramma, waarbij naast veel sport en gezond eten ook veel supplementen werden aangeraden. De ene na de andere vitaminepil moesten zij dagelijks slikken, wat hen na een tijdje tegen ging staan.

De vitaminepillen werden steeds vaker overgeslagen of helemaal vergeten. Toen zij via familie uit Amerika in aanraking kwamen met het concept van vitaminegummies zagen zij dit direct als een geweldige uitkomst. Het nemen van vitamines werd nu leuke ervaring, omdat dit werd vervangen door een lekker snoepmoment. Zij wisten het zeker, Nederland moet kennismaken met vitamine gummies! Zo startte de ontwikkeling van de eerste Yummygum, op maat gemaakt voor de Nederlandse markt.


Na een jaar de vitamine gummie geperfectioneerd te hebben lanceerde in 2017 de allereerste Yummygums variant: Yummygums Multi Plus. Yummygums is een snelgroeiend bedrijf met één missie: helpen om een bewuste leefstijl net wat leuker maken! In onze eigen webshop is Yummygums zowel los als in abonnementsvorm verkrijgbaar. Daarnaast worden Yummygums verkocht in gespecialiseerde retailzaken en wordt de Hair & Beauty in meer dan 500 kapsalons in de Benelux verkocht.

Wat kun je verwachten?

Mooi, gezond en beter groeiend haar

Ondersteunt de haargroei en houdt je haar sterk en glanzend. Vermindert haaruitval dankzij sterke haarwortels en een gezonde hoofdhuid. Verhoogt keratine productie wat bijdraagt aan vol en glanzend haar.

Een stralende huid

Verzorgt en voedt de huid van binnenuit en helpt de huid gezond te houden. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ondersteunt de aanmaak van collageen voor een stevige huid.

Beter groeiende en sterke nagels

Verhardt en versterkt de nagel en de huid rondom de nagel. Versnelt de nagelgroei.

Wat zijn Yummygums?

Yummygums zijn heerlijke gummies boordevol vitamines en mineralen: hooggedoseerde supplementen, maar dan in de vorm van een snoepje. Momenteel bestaat de productlijn uit Yummygums Multi Plus (voor dagelijkse ondersteuning), Yummygums Hair & Beauty (voor haar huid en nagels) en Yummygums Mommy (bij kinderwens, tijdens en na de zwangerschap). De Yummygums varianten zijn ontwikkeld met de dagelijkse behoeften van de consument in gedachten, waarbij een lekkere smaak altijd voorop staat.

  • Natuurlijk lekkere gummie smaken
  • Hoogwaardige ingrediënten van natuurlijke bronnen 100% Vegan, dus geen gelatine of andere dierlijke stoen Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • Geen kunstmatige conserveermiddelen
  • Vrij van soja, gluten of andere allergenen

Volg ons op instagram!

Zodat je altijd up-to-date bent van al onze nieuwe updates en producten.
Follow us

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.