Worldwide shipping available.

One of our boxes in the past

COLLABORATED IN DECEMBER '20 WITH JAMIE VAES

What was in the box?

MARC INBANE tanning drops veranderen iedere dagcrème, bodylotion en zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner die perfect blend met je natuurlijke huidskleur. Een veilige manier van tannen die geschikt is voor alle huidtypen én huidtinten. Perle de Soleil is het eerste tanningproduct met een 4-voudige tanningtechnologie.
De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, waardoor er een betere opname van huidverzorgingsproducten ontstaat. Daarnaast wordt oedeem (vochtophoping) verminderd en voorkomen. Rimpels en huidverslapping nemen af.
De Repeat Rosemary & Lavender 500 ml natuurlijke handgel wordt in Nederland geproduceerd en beschikt naast de natuurlijke ingrediënten over 70% alcohol. Gegarandeerd schone handen dus!
De nieuwe wereld van vitamine gummies! Het verhaal van Yummygums begint in 2016: oprichters Michel en Luuk volgden een intensief sportprogramma, waarbij naast veel sport en gezond eten ook veel supplementen werden aangeraden.
Twaalf energieke kleuren. Eén onverzadigbaar palet. Pure kleurperfectie. Veeg, kleur en schitter met het Afterglow Eyeshadow Palette—een levendig warm spectrum van onverwachte finishes in zwoele tinten. De rijk gepigmenteerde en matte formule geeft onmiddellijk een fascinerende kleur; ultrafijne blends van glans en paarlemoer voor licht reflecterende, opvallende effecten.
Edelstenen en mineralen mogen niet meer ontbreken in je interieur. Ze zijn chic, tijdloos en zorgen voor een high vibe home decor! Bij ons vind je de perfecte eyecatchers om je huis mee af te stylen. Elke edelsteen is door ons persoonlijk uitgezocht. Zo zorgen we ervoor dat ieder item van hoogwaardige kwaliteit is.
Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Paris Hair Couture meer dan 45 jaar ervaring in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. De collecties zijn geïnspireerd op de allerlaatste backstage geheimen en weerspiegelen alles wat een vrouw nodig heeft om de ultieme catwalk geïnspireerde look te creëren.
De Grow Oil doet precies wat de naam doet vermoeden, het zorgt ervoor dat de wimper en wenkbrauw haartjes groeien terwijl ze ook worden verstrekt, hersteld en geconditioneerd en het allermooiste; je ziet het resultaat al na 6-8 weken.
Litchy laat je niet hangen! Gebruik de zachte en elastische boobtape om ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd voelt terwijl je een prachtige outfit draagt. Litchy’s multifunctionele tape die lang meegaat, is ontworpen om te bedekken of op te tillen, af te vlakken of te versterken en blijft bij je terwijl je eeuwige herinneringen creëert. Combineer de boobtape met de tepelhoezen voor totale dekking.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.